Een schilderij, een waardevol geschenk!

Meer dan een wanddecoratie!

Het is een goede gewoonte om bij bepaalde gelegenheden een cadeau aan te bieden, als privé persoon of als ondernemer. Het valt dikwijls niet mee om een geschikt geschenk te vinden. De juiste keuze is belangrijk!

Een schilderij is een waardevol geschenk en valt zeker in de smaak wanneer u het onderwerp en de stijl weet af te stemmen naar uw eigen voorkeur en/of de voorkeur van uw cliënt. Hier kunt u scoren!

Een schilderij komt niet uit de lucht vallen. Het succes moet echt geregisseerd worden. Het juiste onderwerp, de wijze van uitvoering en de afmetingen moeten nauwkeurig afgestemd worden met diegenen die dit waardevolle geschenk gaan ontvangen. Het ontwerpen en maken neemt tijd in beslag.

Kunstschilder Bram de Jong, 61, is een ambachtsman die al ruim 40 jaar actief is in tekenen en schilderen. Kijk eens op z’n website; website (http://www.agdj.nl) Hier vindt u een groot aantal voorbeelden van schilderwerk in een scala van verschillende onderwerpen die door hem werden gemaakt en geleverd. Stads-, dorps- en riviergezichten, natuur, stillevens, schepen, portret, zeegezicht, bijbelse en geschiedenis voorstellingen enz. Geen massawerk maar stuk voor stuk unieke werkstukken!

Teken- en schilderwerk in de vorm van illustraties zijn onmisbaar in publicaties en presentaties. Goede en juiste visuele weergaven helpen communicatie te stroomlijnen. Met de juiste afbeelding kunt u sfeer en emotie oproepen en/of situaties nader uitleggen. Versterk uw boodschap met afbeeldingen, illustraties, teken- en/of schilderwerk.

Heeft u serieuze ideeën of plannen, neem dan contact op en overleg vrijblijvend de mogelijkheden, levertijd en prijs van een schilderij of illustratie. Een tegoedbon voor een schilderij kan ook worden geleverd!

Met vriendelijk groet,

Bram de Jong,kunstschilder

Broedende Duif, olieverf, 40 x 50 cm, agdj’12 Broedende Duif, olieverf, 40 x 50 cm, agdj’12